Health & Safety Committee

Mon 11 July 2022, 09:30 - 11:00

Board Room, Ystwyth Building/MS Team

Agenda

15 min

09:30 - 09:45 1. GOVERNANCE

1.1. Welcome and Apologies

Chair

1.2. Declarations of Interest

ΑII

1.3. Minutes of Previous Meeting held on 9th May 2022

Chair

HSC Minutes 09.05.22 Final.pdf (14 pages)

1.4. Matters Arising and Table of Actions from Meeting held on 9th May 2022

Chair

HSC Table of Actions latest.pdf (2 pages)

40 min

09:45 - 10:25 2. HEALTH AND SAFETY UPDATES

2.1. Health and Safety Update

Tim Harrison

HS Briefing July 22 Final.pdf (7 pages)

2.2. Contractor Control Regulations

Simon Chiffi/Paul Evans

SBAR ESTATES CONTROL OF CONTRACTORS JUNE 22 Final.pdf (5 pages)

2.3. Workplace Health & Safety regulations

Tim Harrison

SBAR WHSWR July 2022 Final.pdf (9 pages)

2.4. Fire Safety Update Report

Rob Elliott

- SBAR Fire Safety Management June 2022 Final.pdf (9 pages)
- Audit and Inspection Tracker 30062022- v5.pdf (17 pages)
- Appendix 2 -Fire Safety Compliance Document June 22 v2.pdf (5 pages)

2.5. LOLER

Chris Hopkins/William Oliver

Health and Safety Committee SBAR Hoists July 2022 Update Report new Final.pdf (6 pages)

10 min

10:25 - 10:35 3. PLANNING

3.1. Major Incident Plan

Sam Hussell

- SBAR for Health Safety Committee July 2022 Final.pdf (3 pages)
- HDUHB MIP 2022-23 DRAFT v1.pdf (69 pages)
- EqIA for Major Incident Plan June 2022.pdf (13 pages)

5 min

10:35 - 10:40 4. FOR APPROVAL

4.1. Policies for Approval

Mandy Rayani

- 696 V4 FAW Procedure SBAR V1.1.pdf (4 pages)
- 696 V4 First Aid at Work Procedure For Approval.pdf (14 pages)
- SUMMARY EqIA 696 First Aid at Work Procedure V4 Final.pdf (4 pages)
- SBAR HS Committee July 2022 Final.pdf (3 pages)
- 186 Business Continuity Planning Policy Final May 2022.pdf (15 pages)
- EqIA for Business Continuity Planning Policy June 2022.pdf (12 pages)

10:40 - 10:45 **5. FOR INFORMATION**

5 min

5.1. HSC Work Programme 2022/23

Chair

HSAC Work Programme 2022-23 v5.pdf (3 pages)

10:45 - 10:50 6. ANY OTHER BUSINESS

5 min

All

10:50 - 10:55 7. MATTERS FOR ESCALATION TO BOARD

5 min

Mandy Rayani

10:55 - 10:55 8. DATE AND TIME OF NEXT MEETING

0 min

12th September 2022 9.30 a.m. - 11.30 a.m.