Charitable Funds Committee

Wed 30 June 2021, 09:30 - 12:00

Board Room (via MS Teams)

Agenda

20 min

09:30 - 09:50 1. GOVERNANCE

1.1. Introductions and Apologies for Absence

Delyth Raynsford

1.2. Declarations of Interest

ΑII

1.3. Minutes of the Meeting Held on 9th March 2021

Delyth Raynsford

CFC Minutes 090321 v2.pdf (13 pages)

1.4. Table of Actions and Matters Arising from the Meeting Held on 9th March 2021

Delyth Raynsford

TOA CFC 090321 v2.pdf (2 pages)

1.5. Self Assessment of Committee Effectiveness (Results)

Delyth Raynsford

CFC Self Assessment SBAR -outcome analysis final.pdf (13 pages)

20 min

09:50 - 10:10 2. RISK & ASSURANCE

2.1. Charitable Funds Sub Committee (CFSC) Update Report

Mandy Rayani

- 2.1 v1 SBAR CF Sub-Committee June 2021 final.pdf (4 pages)
- 2.1 Appendix 1 June 2021 revisions_TofRef CF Sub-Committee v1.pdf (7 pages)

2.2. CFC Assurance Report Submitted to ARAC

Mandy Rayani

For Information only

CFC ARAC report April 2021 FINAL.pdf (7 pages)

2.3. Risk Register

Mandy Rayani

- 2.3 SBAR_CFCRiskRegister_June2021 final.pdf (5 pages)
- _2.3 Charity Planning Objective Risk Assessment Form_June 2021 final.pdf (3 pages)

10:10 - 10:55 45 min 3. OPERATIONAL/STRATEGIC ISSUES

3.1. Charitable Funds Story: Fundraising Update

Tara Nickerson

3.1 v2 FR Presentation CFC June2021 v1.pdf (12 pages)

3.2. Approval of Charitable Funds Expenditure over £50,000

Delyth Raynsford

3.3. Review any approvals made outside the meeting via Chair's action

Delyth Raynsford

3.4. Ceredigion Property Update

Huw Thomas

Verbal Update

3.5. Hydrotherapy Pool Update

Paul Williams

Pentre Awel - Hydrotherapy Pool Release of Funds Update 15 06 21 final.pdf (4 pages)

3.6. Hywel Dda Lottery Scheme

Nicola Llewelyn

3.6 v3 Staff Lottery Update CFC June2021 final.pdf (7 pages)

3.7. Fundraising Appeal for the Development of a new Chemotherapy Day Unit at Bronglais General Hospital

Peter Skitt

- 3.7 v4 SBAR BGHFundraisingAppeal CFCJune2021 final.pdf (11 pages)
- 3.7 Appendix 1 June 2021 HDHC Fundraising Strategy Report.pdf (14 pages)

3.8. Family Counsellor Paediatric Palliative Care Request

Angharad Davies/Jayne Thomas (Women & Children Directorate)

Item Deferred to September 2021 Meeting

10:55 - 11:10 4. PERFORMANCE

15 min

4.1. Integrated Hywel Dda Health Charities Performance Report

Mandy Rayani/Huw Thomas

- 4.1 SBAR IPReport_June 2021 final.pdf (3 pages)
- 4.1 v3 CFC Integrated Performance Report June 2021 final.pdf (23 pages)

11:10 - 11:15 **5. FOR INFORMATION**

5 min

5.1. Charitable Funds Committee Work Programme 2021/22

Delyth Raynsford

© CFC Workplan 2021 22 v4.pdf (3 pages)

11:15 - 11:25 6. REFLECTIVE SUMMARY OF MEETING

10 min

Mandy Rayani

11:25 - 11:30 7. DATE & TIME OF NEXT MEETING

5 min

Delyth Raynsford

27th September 2021, 9.30 a.m. - Board Room, Ystwyth Building